Aktuální jídelníček

 

15.4. – 19.4. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

zelené

Pom. tuňáková
Šestizrnná bageta
Ledový salát
Bílá káva
Pol. ze zeleného hrášku
Bramborové šišky s perníkem
Mléko
Pom. rajčatová
Chléb
Zelené jablko
Mléko
1,3,4,7,9
 

ÚTERÝ

zelené

Medové máslo
Chléb
Hroznové víno
Mléko
Pol. brokolicová
Zahradnická sekaná
(vepřové maso)
Bramborová kaše
Okurka
Džus
Pom. ala tzatziky – kopr
Chléb
Kedlubna
Mléko
1,3,7,9
 

STŘEDA

modrá

Pom. lilková
Chléb
Mandarinka
Mléko
Pol. hovězí vývar s vejcem
Kuřecí maso po čínsku
Rýže
Ovocný kompot
Čaj
Pom. masová
Lámankový chléb
Bluma
Čaj
1,3,7,9
ČTVRTEK

modrý

Jogurt s borůvkami
Piškoty
Jablko
Čaj
Pol. vločková s bramborem a zeleninou
Hovězí tokáň
Těstoviny
Čaj
Pom. s Lučinou, ořechy a mrkví
Chléb
Modré hroznové víno
Mléko
1,3,7,9
 

PÁTEK

červený

Pom. z červené řepy
Slunečnicový chléb
Hruška
Mléko
Pol. zeleninová s knedlíčky
Fazole po Bretaňsku
Chléb
Čaj
Pom. drožďová
Houska
Červená paprika
Mléko
1,3,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny