Aktuální jídelníček
6.5. – 10.5. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. bylinková Chléb Kedlubna Mléko |
Pol. selská Rybí filé na kmíně Tarhoňa Ovocný kompot Čaj |
Pom. z červené čočky Šestizrnná bageta Jablko Mléko |
1,3,4,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. cuketová Chléb Bluma Mléko |
Pol. zeleninová s jáhlovými vločkami Koprová omáčka Brambor Vejce Čaj |
Džemové máslo Chléb Hruška Mléko |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
STÁTNÍ SVÁTEK | |||
ČTVRTEK
|
Ovesná kaše Banán Čaj |
Pol. fazolová Špagety po Boloňsku, sypané sýrem (hovězí maso) Džus |
Pom. masová Chléb Mrkev Bílá káva |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. z pečených paprik Lámankový chléb Hroznové víno Mléko |
Pol. hovězí vývar se zvířátky Poděbradské maso (vepřové maso) Rýže Okurka Čaj |
Domácí perník Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva