Aktuální jídelníček

 

22.4. – 26.4. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

 

Pom. avokádová
Kaiserka
Hruška
Mléko
Pol. jarní zeleninová
Losos na másle
Bramborová kaše
Paprika
Čaj
Chléb s máslem a plátkovým sýrem
Bluma
Kakao
1,3,4,7,9
 

ÚTERÝ

 

Krupicová kaše s grankem
Mandarinka
Čaj
Pol. rajská s těstovinovou rýží
Krůtí nudličky na kari
Bulgur
Mrkvový salát s jablky
Čaj
Pom. ajvarová – balkánská kuchyně
Chléb
Banán
Mléko
1,3,7,9
 

STŘEDA

 

Pom. žampionová
Chléb
Hroznové víno
Mléko
Pol. bramboračka
Kuřecí plátek na zelenině
Dalmatinská rýže
Džus
Pom. cizrnová
Dalamánek
Okurka
Mléko
1,3,7,9
ČTVRTEK

 

Chléb s máslem, obložený ředkvičkami
Jablko
Mléko
Pol. kuřecí vývar se strouháním
Rozlítaný ptáček
(hovězí maso)
Houskový knedlík
Čaj
Pom. masová
Šestizrnná bageta
Hruška
Bílá káva
1,3,7,9
 

PÁTEK

 

Pom. vajíčková
Lámankový chléb
Cherry rajče
Mléko
Pol. čočková
Brambory se špenátem
Čaj
Domácí koláč s meruňkami
Jablko
Mléko
1,3,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny