Aktuální jídelníček
30.1.– 3.2. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ |
Džemové máslo Houska Hruška Mléko |
Pol. zeleninová s vločkami Bramborové noky se špenátem Džus |
Šlehané žervé Chléb Mandarinka Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ |
Pom. vajíčková Chléb Jablko Mléko |
Pol. hrstková (Trošková) z Hané Vepřové na žampionech Hrášková rýže Cherry rajče Čaj |
Pom. masová Lámankový chléb Mrkev Bílá káva |
1,3,7,9 |
STŘEDA |
Pom. sýrová Šestizrnná bageta Mandarinka Mléko |
Pol. hovězí vývar s abecedou Pečené kuře Bramborová kaše Okurkový salát Čaj |
Pom. z červené čočky Chléb Hruška Mléko |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK
|
Krupicová kaše s grankem Banán Čaj |
Pol. kapustová Svíčková pečeně (hovězí maso) Houskový knedlík Čaj |
Pom. bylinková Chléb Paprika Mléko |
1,3,7,9 |
PÁTEK |
Pom. cuketová Slunečnicový chléb Jablko Mléko |
Pol. drožďová s bramborem Rybí filé na másle Tarhoňa Čaj |
Domácí perník – kraj Vysočina Pomeranč Mléko |
1,3,4,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva