Aktuální jídelníček

 

17.5.-21.5. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
PONDĚLÍ  Pom. z Lučiny, mrkve a ořechy
Chléb
Bluma
Mléko
Pol. gulášová
Přírodní kuřecí plátek na rozmarýnu – z naší zahrádky
Rýže
Čaj
Čerstvý sýr
Šestizrnná bageta
Jablko
Mléko
1,3,7,8
ÚTERÝ Pom. z červené řepy
Chléb
Hruška
Mléko
Pol. hrstková – z Hané
Vepřové na kmíně
Těstoviny
Džus
Pom. masová
Chléb
Paprika
Bílá káva
1,3,7
STŘEDA  Pom. z ajvaru – Balkánská kuchyně
Chléb
Banán
Mléko
Pol. pórková s vejci a krutony
Smetanové brambory
Cherry rajče

Mléko
Pom. bylinková – z naší zahrádky
Chléb
Jablko
Mléko
1,3,7
ČTVRTEK  Krupicová kaše se skořicí
Hroznové víno
Čaj
Pol. zeleninová s pohankovými vločkami
Rajská omáčka – národní specialita
(hovězí maso)
Houskový knedlík
Čaj
Pom. fazolová
Lámankový chléb
Okurka
Mléko
1,3,7,9
PÁTEK Chléb s máslem, obložený ředkvičkami
Jablko
Granko
Pol. mrkvová s kukuřicí
Rybí karbanátek
Bramborová kaše
Zelný salát
Čaj
Ovocný koláč
Banán
Mléko
1,3,4,7

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny