Aktuální jídelníček
17.3. – 21.3. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. avokádová Chléb Banán Mléko |
Pol. zeleninová s jáhlovými vločkami Brambory se špenátem Vejce Čaj |
Liptovský tvaroh Chléb Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ
|
Medové máslo Chléb Mandarinka Mléko |
Pol. fazolová Rybí filé na zelenině Bulgur Ovocný kompot Čaj |
Pom. pórková Toustový chléb Ledový salát Mléko |
1,3,4,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. pažitková Šestizrnná bageta Jablko Mléko |
Pol. mrkvový krém Masové kuličky v rajčatové omáčce (vepřové maso) Houskový knedlík Čaj |
Chléb s máslem Banán Kakao |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK |
Kefírové mléko Kukuřičné tyčky Mandarinka |
Pol. hovězí vývar s květákem Pečené kuře ala bažant Dalmatinská rýže Okurka Čaj |
Pom. masová Chléb Paprika Bílá káva |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. z červené čočky Lámankový chléb Hruška Mléko |
Pol. cibulačka s bramborem Krůtí guláš Těstoviny Čaj |
Domácí perník – kraj Vysočina Banán Mléko |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva