Aktuální jídelníček

 

30.6. – 4.7. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

 

Pom. ajvarová – balkánská kuchyně
Chléb
Hruška
Mléko
Pol. krupicová s vejci
Sekaná pečeně
(vepřové maso)
Brambor
Okurka
Čaj
Džemové máslo
Chléb
Jablko
Mléko
1,3,7,9
 

ÚTERÝ

 

Pom. drožďová
Chléb
Hroznové víno
Mléko
Pol. hovězí vývar s nudličkami
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem
Červená řepa
Čaj
Pom. masová
Toustový chléb
Paprika
Bílá káva
1,3,7,9
 

STŘEDA

 

Ovocné kefírové mléko
Rohlík
Jablko
Pol. rybí
Hovězí štěpánská
Houskový knedlík
Mrkvový salát
Čaj
Pom. tvarohová s ředkvičkou
Chléb
Banán
Mléko
1,3,4,7,9

ČTVRTEK
Pom. žampionová
Chléb
Meloun
Mléko
Pol. bramboračka
Fazole po Bretaňsku
Chléb
Čaj
Přesnídávka
Piškoty
Hruška
Čaj
1,3,7,9
 

PÁTEK

 

Pom. rybičková
Chléb Gurmán vícezrnný
Okurka
Čaj
Pol. květáková
Nudle s mákem
Mléko
Česnekové máslo
Chléb
Banán
Kakao
1,3,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny