Aktuální jídelníček
30.6. – 4.7. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. ajvarová – balkánská kuchyně Chléb Hruška Mléko |
Pol. krupicová s vejci Sekaná pečeně (vepřové maso) Brambor Okurka Čaj |
Džemové máslo Chléb Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. drožďová Chléb Hroznové víno Mléko |
Pol. hovězí vývar s nudličkami Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem Červená řepa Čaj |
Pom. masová Toustový chléb Paprika Bílá káva |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
Ovocné kefírové mléko Rohlík Jablko |
Pol. rybí Hovězí štěpánská Houskový knedlík Mrkvový salát Čaj |
Pom. tvarohová s ředkvičkou Chléb Banán Mléko |
1,3,4,7,9 |
ČTVRTEK |
Pom. žampionová Chléb Meloun Mléko |
Pol. bramboračka Fazole po Bretaňsku Chléb Čaj |
Přesnídávka Piškoty Hruška Čaj |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. rybičková Chléb Gurmán vícezrnný Okurka Čaj |
Pol. květáková Nudle s mákem Mléko |
Česnekové máslo Chléb Banán Kakao |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva