Aktuální jídelníček

 

30.1.– 3.2. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
PONDĚLÍ
Džemové máslo
Houska
Hruška
Mléko
Pol. zeleninová s vločkami
Bramborové noky se špenátem
Džus
Šlehané žervé
Chléb
Mandarinka
Mléko
1,3,7,9
ÚTERÝ
Pom. vajíčková
Chléb
Jablko
Mléko
Pol. hrstková (Trošková) z Hané
Vepřové na žampionech
Hrášková rýže
Cherry rajče
Čaj
Pom. masová
Lámankový chléb
Mrkev
Bílá káva
1,3,7,9
STŘEDA
Pom. sýrová
Šestizrnná bageta
Mandarinka
Mléko
Pol. hovězí vývar s abecedou
Pečené kuře
Bramborová kaše
Okurkový salát
Čaj
Pom. z červené čočky
Chléb
Hruška
Mléko
1,3,7,9
 

ČTVRTEK

 

Krupicová kaše s grankem
Banán
Čaj
Pol. kapustová
Svíčková pečeně
(hovězí maso)
Houskový knedlík
Čaj
Pom. bylinková
Chléb
Paprika
Mléko
1,3,7,9
PÁTEK
Pom. cuketová
Slunečnicový chléb
Jablko
Mléko
Pol. drožďová s bramborem
Rybí filé na másle
Tarhoňa
Čaj
Domácí perník – kraj Vysočina
Pomeranč
Mléko
1,3,4,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny