Aktuální jídelníček
22.4. – 26.4. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. avokádová Kaiserka Hruška Mléko |
Pol. jarní zeleninová Losos na másle Bramborová kaše Paprika Čaj |
Chléb s máslem a plátkovým sýrem Bluma Kakao |
1,3,4,7,9 |
ÚTERÝ
|
Krupicová kaše s grankem Mandarinka Čaj |
Pol. rajská s těstovinovou rýží Krůtí nudličky na kari Bulgur Mrkvový salát s jablky Čaj |
Pom. ajvarová – balkánská kuchyně Chléb Banán Mléko |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. žampionová Chléb Hroznové víno Mléko |
Pol. bramboračka Kuřecí plátek na zelenině Dalmatinská rýže Džus |
Pom. cizrnová Dalamánek Okurka Mléko |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK
|
Chléb s máslem, obložený ředkvičkami Jablko Mléko |
Pol. kuřecí vývar se strouháním Rozlítaný ptáček (hovězí maso) Houskový knedlík Čaj |
Pom. masová Šestizrnná bageta Hruška Bílá káva |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. vajíčková Lámankový chléb Cherry rajče Mléko |
Pol. čočková Brambory se špenátem Čaj |
Domácí koláč s meruňkami Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva