Aktuální jídelníček

 

17.3. – 21.3. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

 

Pom. avokádová
Chléb
Banán
Mléko
Pol. zeleninová s jáhlovými vločkami
Brambory se špenátem
Vejce
Čaj
Liptovský tvaroh
Chléb
Jablko
Mléko
1,3,7,9
 

ÚTERÝ

 

Medové máslo
Chléb
Mandarinka
Mléko
Pol. fazolová
Rybí filé na zelenině
Bulgur
Ovocný kompot
Čaj
Pom. pórková
Toustový chléb
Ledový salát
Mléko
1,3,4,7,9
 

STŘEDA

 

Pom. pažitková
Šestizrnná bageta
Jablko
Mléko
Pol. mrkvový krém
Masové kuličky v rajčatové omáčce
(vepřové maso)
Houskový knedlík
Čaj
Chléb s máslem
Banán
Kakao
1,3,7,9

ČTVRTEK
Kefírové mléko
Kukuřičné tyčky
Mandarinka
Pol. hovězí vývar s květákem
Pečené kuře ala bažant
Dalmatinská rýže
Okurka
Čaj
Pom. masová
Chléb
Paprika
Bílá káva
1,3,7,9
 

PÁTEK

 

Pom. z červené čočky
Lámankový chléb
Hruška
Mléko
Pol. cibulačka s bramborem
Krůtí guláš
Těstoviny
Čaj
Domácí perník – kraj Vysočina
Banán
Mléko
1,3,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny