Aktuální jídelníček

17.11. – 21.11. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

 

STÁTNÍ SVÁTEK
 

ÚTERÝ

 

Liptovský tvaroh
Chléb
Mandarinka
Mléko
Pol. bramboračka
Pečené fazolky v rajčatové omáčce
Chléb
Čaj
Džemové máslo
Rohlík
Jablko
Mléko
1,6,7,9
 

STŘEDA

 

Pom. žampionová
Chléb
Hruška
Mléko
Pol. ze zeleného hrášku
Přírodní kuřecí plátek
Brambory
Máslová kukuřice
Kompot
Čaj
Pom. masová
Himalájský chléb
Mrkev
Čaj
1,6,7,8,9

ČTVRTEK
Ovesná kaše se skořicí
Banán
Čaj
Pol. kuřecí vývar se strouháním
Hovězí na celeru
Rýže
Cherry rajče
Čaj
Pom. brokolicová
Chléb
Mandarinka
Mléko
1,3,6,7,9
 

PÁTEK

 

Pom. rybičková
Lámankový chléb
Okurka
Bílá káva
Pol. podzimní zeleninová s vejci
Domácí škubánky s mákem
Mléko
Chléb s máslem a plátkovým sýrem
Jablko
Mléko
1,3,4,5,6,7,8,9,11

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny