Aktuální jídelníček
| 17.11. – 21.11. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
|
PONDĚLÍ
|
STÁTNÍ SVÁTEK | |||
|
ÚTERÝ
|
Liptovský tvaroh Chléb Mandarinka Mléko |
Pol. bramboračka Pečené fazolky v rajčatové omáčce Chléb Čaj |
Džemové máslo Rohlík Jablko Mléko |
1,6,7,9 |
|
STŘEDA
|
Pom. žampionová Chléb Hruška Mléko |
Pol. ze zeleného hrášku Přírodní kuřecí plátek Brambory Máslová kukuřice Kompot Čaj |
Pom. masová Himalájský chléb Mrkev Čaj |
1,6,7,8,9 |
ČTVRTEK |
Ovesná kaše se skořicí Banán Čaj |
Pol. kuřecí vývar se strouháním Hovězí na celeru Rýže Cherry rajče Čaj |
Pom. brokolicová Chléb Mandarinka Mléko |
1,3,6,7,9 |
|
PÁTEK
|
Pom. rybičková Lámankový chléb Okurka Bílá káva |
Pol. podzimní zeleninová s vejci Domácí škubánky s mákem Mléko |
Chléb s máslem a plátkovým sýrem Jablko Mléko |
1,3,4,5,6,7,8,9,11 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva

