Aktuální jídelníček
18.3. – 22.3. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. avokádová Chléb Hruška Mléko |
Pol. kulajda Žemlovka s jablky Mléko |
Pom. česnekové máslo Dalamánek Mandarinka Kakao |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. z pečených paprik Šestizrnná bageta Hroznové víno Mléko |
Pol. rybí Kuřecí plátek na rozmarýnu – z naší zahrádky Brambor Mrkvový salát Čaj |
Pom. masová Chléb Okurka Čaj |
1,3,4,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. z míchaných vajec Chléb Jablko Mléko |
Pol. kuřecí vývar se strouháním Celozrnné těstoviny s krůtím masem a cuketovou omáčkou Čaj |
Pom. kedlubnová Lámankový chléb Hruška Mléko |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK | Ovesná kaše Mandarinka Čaj |
Pol. pórková s bramborem Hovězí maso na celeru Rýže Cherry rajče Džus |
Pom. pažitková Chléb Banán Mléko |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. rybičková v tomatě Slunečnicový chléb Ledový salát Bílá káva |
Pol. krupicová Hrachová kaše Chléb Kyselá okurka Čaj |
Ovocná přesnídávka Piškoty Jablko Čaj |
1,3,4,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva