Aktuální jídelníček
29.4. – 3.5. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. tuňáková v tomatě Slunečnicový chléb Okurka Bílá káva |
Pol. pórková s bramborem Buchtičky s vanilkovým krémem – Český ráj Mléko |
Pom. zeleninová Chléb Jablko Mléko |
1,3,4,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. brokolicová Chléb Hroznové víno Mléko |
Pol. mrkvový krém Pečené kuře na česneku a rozmarýnu Hrášková rýže Cherry rajče Džus |
Ovocné kefírové mléko Kukuřičné tyčky Hruška |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
STÁTNÍ SVÁTEK | |||
ČTVRTEK
|
Pom. sýrová Šestizrnná bageta Bluma Mléko |
Pol. rybí Vepřové maso v kapustě Brambor Čaj |
Pom. celerová s jablky Chléb Mandarinka Mléko |
1,3,4,7,9 |
PÁTEK
|
Šlehaná lučina Chléb Hruška Mléko |
Pol. krupicová s vejci Hrachová kaše Chléb Kyselá okurka Čaj |
Pom. masová Pětizrnný chléb Ledový salát Čaj |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva