Aktuální jídelníček

 

29.4. – 3.5. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

 

Pom. tuňáková v tomatě
Slunečnicový chléb
Okurka
Bílá káva
Pol. pórková s bramborem
Buchtičky s vanilkovým krémem – Český ráj
Mléko
Pom. zeleninová
Chléb
Jablko
Mléko
1,3,4,7,9
 

ÚTERÝ

 

Pom. brokolicová
Chléb
Hroznové víno
Mléko
Pol. mrkvový krém
Pečené kuře na česneku a rozmarýnu
Hrášková rýže
Cherry rajče
Džus
Ovocné kefírové mléko
Kukuřičné tyčky
Hruška
1,3,7,9
 

STŘEDA

 

STÁTNÍ SVÁTEK
ČTVRTEK

 

Pom. sýrová
Šestizrnná bageta
Bluma
Mléko
Pol. rybí
Vepřové maso v kapustě
Brambor
Čaj
Pom. celerová s jablky
Chléb
Mandarinka
Mléko
1,3,4,7,9
 

PÁTEK

 

Šlehaná lučina
Chléb
Hruška
Mléko
Pol. krupicová s vejci
Hrachová kaše
Chléb
Kyselá okurka
Čaj
Pom. masová
Pětizrnný chléb
Ledový salát
Čaj
1,3,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny